Meghan Markle heeft wat te bespreken met haar moeder Doria: “Dit wordt een zeer belangrijk gesprek voor Meghan haar toekomst”

bron: Daily Mail
door: PMN
Meghan Markle is naar het geboorteland de Verenigde Staten vertrokken. Ze brengt daar onder meer een bezoek aan haar moeder Doria.

Meghan wil haar moeder namelijk iets belangrijks vragen. Ze zou willen dat haar moeder nog eens met haar vader Thomas praat. “Meghan is diep gekwetst door haar vader”, zegt een insider aan de Daily Mail. “Dat ze geen contact meer hebben, heeft de vader enkel aan zichzelf te danken.”

“Meghan heeft het hem uitdrukkelijk gevraagd niet met de pers te praten en al zeker geen persoonlijke zaken te vertellen, dit uit respect voor Harry. Maar hoe meer hij vertelt in de pers, hoe verder hij zijn dochter van zich wegduwt.”

“Voor Meghan is dit zeer pijnlijk allemaal. Het laatste wat Meghan wil is in een mediacircus terechtkomen met haar vader in de hoofdrol. Ze hoopt nu dat haar moeder Thomas tot reden kan brengen. In het beste geval kan ze zelfs een ontmoeting regelen tussen Meghan en haar vader om het één en het ander uit te praten. Maar het mag wel duidelijk zijn dat Thomas moet stoppen met zijn eigen dochter te vernederen in de media.”