VTM

Sandra Bekkari merkt dat haar dochter het niet meer leuk vindt: “Dat is mijn schuld en daar heeft ze het wel lastig mee”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sandra Bekkari (45) probeert Vlaanderen zo gezond mogelijk te laten eten. Je kan haar aan het werk zien in het VTM-programma ‘Open Keuken’ en er zijn natuurlijk ook nog haar vele boeken.

Sandra heeft met Anna ook een tienerdochter. Ze is het kind van gescheiden ouders. Anna vindt het niet altijd fijn dat haar moeder in korte tijd een bekende Vlaming is geworden. Dat merkt ook haar moeder Sandra. “Anna, maar ook mijn twee pluskinderen Andreas en Josefien zijn heel enthousiast over mijn gezonde manier van eten. En nee. Ik dring hen geen gezond eetpatroon op”, zegt Sandra in Dag Allemaal.

Anna is dertien jaar. Net als andere tieners wil ze ook wel eens naar een hamburgertent. “Ja, en dat mag op z’n tijd ook. Soms krijgt ze op wel eens een opmerking van een leraar: ‘Zo Anna, mag jij dat wel eten van je moeder’? Dat is dan mijn schuld en daar heeft ze het wel lastig mee. Maar ze vindt het net als de twee andere kinderen en mijn man fijn om nieuwe recepten te proeven als ik in aanloop naar een nieuw boek weer aan het experimenteren ben.”