VTM

Schoondochter van Wendy Van Wanten reageert voor het eerst: “Dat maakt toch allemaal niets uit? Dit is wel een noodsituatie”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sinds de breuk met Frans hebben zoon Dylan en schoondochter Bo het management van Wendy Van Wanten overgenomen. Ze proberen zo goed en zo kwaad mogelijk uit de nood te helpen. Bo heeft ook voor het eerst gereageerd op de hele situatie.

“Kijk, Wendy is de mama van de man van mijn leven”, zegt Bo in TV-Story. “Daarom vind ik het niet meer dan normaal dat ik haar steun waar ik kan. Wat er ook gebeurd is tussen hen, en hoelang ze ook geen contact meer gehad hebben, dat doet er op zo’n moment niet toe. De situatie is uit noodzaak ontstaan.”

“Voor mij is het de eerste keer dat ik iets van deze omvang meemaak voor de ogen van de pers. Maar zowel Dylan als ik proberen er te zijn wanneer ze ons nodig heeft. Ik ben oprecht blij dat ik kan helpen. Als dochter van een marktkramer weet ik van aanpakken. En de timing zat goed: ik heb lange tijd een brasserie uitgebaat, maar daar ben ik vorig jaar mee gestopt. Mijn leven kon dus wel een nieuwe wending gebruiken, want ik ben net als Wendy ambitieus.”