VTM

Frans heeft belangrijke boodschap voor Wendy Van Wanten: “Ik wil dit doen uit respect voor de liefde voor jou en onze dochter Estelle"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er zijn dit jaar tot nu toe twee veel besproken liefdesbreuken geweest en één daarvan is die tussen Wendy Van Wanten en Frans. De twee gingen na 12 jaar uit elkaar. Ze hebben met Estelle samen een dochtertje.

Wendy had de laatste tijd opnieuw contact met haar zoon Dylan. Die kan echter niet met Frans door één deur. Hij stelde Wendy voor de keuze: “Het is ik of Frans”. Wendy liet haar moederhart spreken en koos dit keer voor haar zoon. Meteen kwam er ook een einde aan de relatie met Frans. Het moet vreselijke keuze geweest zijn voor Wendy.

Maar voor Frans is er nog niets verloren. Hij wil dringend praten met Wendy. “Hopelijk is ‘tijdelijk’ geen jaren en kunnen we binnenkort eens praten”, reageert Frans in TV- Familie. “Ik hoop dat er nu geen onwaarheden hoeven verteld te worden. Ik wil dit doen uit respect voor de liefde voor jou en Estelle.”

En zo ligt de bal nu weer in het kamp van Wendy. Het was een duidelijke uitnodiging van Frans om ten minste toch nog met elkaar te praten. Benieuwd of Wendy hier zal op reageren.