VTM

An Lemmens is in schok en doet oproep: "Wtf is dit allemaal?"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
An Lemmens is in shock. Alles heeft te maken met een beslissing die werd genomen over een hondje. An en ook Qdj Maarten Vancoillie zijn een petitie begonnen.

De burgemeester van Nijvel, Pierre Huart, heeft beslist om een hondje dat door een minderjarige dierenbeul door het raam werd geduwd, terug toe wijzen aan zijn 'baasje'. Begin oktober bracht een asiel videobeelden naar buiten waarop te zien is hoe Isis voor een open raam werd gezet.

Haar baasje streelt de zichtbaar angstige hond nog enkele keren en vraagt haar “Ben je er klaar voor?”. Daarna geeft hij haar een harde duw. Isis tuimelt verschrikt naar beneden en landt met een harde klap op de grond.

Het hondje werd opgelapt in het asiel, maar moet nu terug naar de dierenbeul. An Lemmens en ook radiopresentator Maarten Vancoillie zijn erg aangeslagen door het bericht. Ze vroegen een petitie te tekenen die werd opgestart door het asiel waar het hondje verbleef na zijn val.

Het heeft geholpen want gisteren maakte het asiel bekend dat het hondje nu toch terug werd aan het asiel werd verwezen. Zij kunnen nu op zoek naar een passend baasje.