Papa van drie, Maarten Vancoillie, woedend over situatie: “Slaat helemaal nergens op”

door: WVDS
Maarten Vancoillie
Afbeelding bron: Instagram

Maarten Vancoillie is radiopresentator bij Qmusic en dj, maar daarnaast heeft hij drie ook drie kindjes: Leon, Ella en Pippa. En Maarten kan zich ontzettend boos maken over de druk die op de schouders ligt van kinderverzorgers.

Maarten post een superschattige foto van zijn baby dochtertje. “Zie ze liggen. Drie maanden vandaag.” Maar tegelijkertijd wil Maarten met zijn post het nijpend tekort aan kinderverzorgers aankaarten. 

“En volgens ons zorgdecreet mogen we er zo acht opvangen per begeleider. Slaat helemaal nergens op.” Het is duidelijk dat hij als vader van drie best kwaad is over de situatie. Zijn volgers vinden het fijn dat hij een lans breekt voor deze mensen.

Zo schrijft iemand: “Heel juist Maarten. Bedankt dat je dit eens benadrukt. De druk op ons kinderverzorgster ligt zeer hoog, om voor deze kleine hulpbehoevende wezentjes te zorgen. Niet te onderschatten”.

Verder is er nog te lezen: “1 op 9 is echt te veel en slaat helemaal nergens op!” of “Blij dat jij er toch even bij stil staat.”

Download nu de gratis app van Redactie24