VTM

Christoff is door een hel gegaan: “Ik werd wakker en ik zag niets meer. Ze hebben me daarna een week in slaap gehouden”

bron: Eén
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bij Christoff werd al op jonge leeftijd een tumor in zijn hoofd vastgesteld. Het is iets waar hij niet graag meer over praat.

“Ik had een hersentumor”, verklaart Christoff in ‘Die Huis’. “Dat is begonnen rond mijn tiende. Ik had altijd hoofdpijn en evenwichtstoornissen. We zijn via, via bij een professor in Antwerpen terechtgekomen. Hij heeft in mijn neus gekeken en zei: ‘Het is een hersentumor en we gaan opereren. Maar ik weet nog niet hoe we het gaan doen.’

“Hij zei dat hij in mijn hoofd kon snijden of mijn schedel wegnemen was ook optie. Uiteindelijk hebben ze mij via mijn neus geopereerd. Ik ben dan een dag later wakker geworden en ik zag niets meer. Ze hebben mij dan een week lang onder narcose gehouden. Een week later hebben ze mij geopereerd aan mijn oog en sindsdien begon ik terug te zien. Ik had toen al contact met helderziende Rita.” 

“Dat is ook een beetje een tweede mama. Die zei: ‘We gaan zorgen dat er een mirakel gaat gebeuren’. De dokter is na de operatie naar mijn mama gekomen en zei: ‘Ik heb geopereerd maar het waren niet mijn handen, maar wel Gods handen’. Ik weet 2000% zeker dat er een mirakel is gebeurd.”

Tags christoff