VTM

Veel mensen maken zich zorgen om om fel vermagerde radiopresentatrice Jolien Roets: “Voor alle duidelijkheid, ik heb dat nooit gedaan”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Jolien Roets zat even in een dipje. De presentatrice van Qmusic deed haar verhaal openlijk op de radio. Intussen gaat het terug beter met haar, maar toch maken nog heel wat mensen zich zorgen om haar.

“Sinds vorig jaar deze tijd ben ik 11 kg afgevallen. Niet express, hé, ik vond mezelf niet persé te dik, maar door m’n Bae z’n strenge dieet ben ik ook “anders” beginnen eten. En just like that gingen de kilo’s er af”, verduidelijkt Jolien op Instagram. 

“Veel mensen vroegen of alles wel oké was, maakten zich zorgen, ‘cause freakishly skinny cheeks, maar ik heb mezelf NOOIT uitgehongerd of dingen ontzegd. Ik kreeg meer energie om te ondernemen en meer zelfvertrouwen, wat nodig is om er te kunnen staan in mijn job - al is ook wel gebleken dat dat ook niet op élk moment standhoudt... Iedereen heeft ups and downs, I guess.

“HEEL BELANGRIJK: ik ben GEEN prediker van afvallen of slank, no way. Ik was even happy en even unhappy met de oude ik, want mijn persoon is niet veranderd. Maar meer zorg dragen voor mijn lijf is wel deel geworden van mijn leven. En zwarte chocolade ook.”