VTM

Laura Tesoro: "Ik had nooit verwacht dat Koen Wauters dit zou doen"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Laura Tesoro is goed op weg om de nieuwe leading lady van VTM te worden. Laura is momenteel één van de coaches in 'The Voice Kids'.

Het begon voor Laura ook allemaal in 'The Voice'. "Ik heb heel veel geluk gehad dat Koen Wauters mijn coach was in 'The Voice'. Hij gelooft heel hard in mij", zegt Laura in Het Laatste Nieuws. "Toen ik in de finale zat, zei hij: 'Als je straks een single hebt, kom je die maar eens zingen in het Sportpaleis', zei hij. Ik dacht: 'The Voice is een tv-programma en dat is leuk en spannend en ik kan veel leren van zo'n coach, maar daarna is het gedaan. Met Koen was dat dus niet zo: eind mei 2014 was 'The Voice' gedaan, in augustus had ik een single uit en in december kreeg ik telefoon: of ik 'Outta Here' in het Sportpaleis wou komen zingen."

"Eerlijk, zonder Koen had ik hier gewoon niet gezeten. Natuurlijk heb ik veel van hem geleerd, maar het is heel fijn als iemand zo in je gelooft. In elke keuze die ik maak, is Koen betrokken. Concreter dan dat is het niet. Het zou stom zijn om zijn advies niet te vragen - en te volgen, meestal. Hij heeft quasi hetzelfde parcours afgelegd van jonge artiest tot tv-persoonlijkheid. Als ik dat kan evenaren, daar teken ik direct voor; geen twijfel."