Lesley-Ann Poppe is geschokt: “Zo’n lelijke dingen zeggen ze over mij, terwijl ik een gewone brave huisvrouw ben”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Lesley-Ann Poppe deelde vrijdag een opmerkelijke foto. Op de foto was te zien zonder kleren aan en met een glas champagne in haar hand.

Lesley-Ann moet veel kritiek slikken op de sociale media. “Onlangs postte ik op Instagram een foto van mezelf in Auschwitz, waarbij ik een oproep deed: ‘Laten we aub nooit vergeten waartoe extremistisch gedachtengoed kan leiden.’ Daarop kreeg ik reacties als: ‘Ja, maar kijk eens naar Molenbeek!’ Excuseer? Zijn daar ook meer dan een miljoen onschuldige mensen gestorven misschien?”, vraagt Lesley-Ann zich af in TV- Familie

Kerst
“Voor kerst had ik een grappige foto van mezelf met een rode strik gepost. Ik werd uitgescholden voor hoer, terwijl ik eigenlijk een brave huisvrouw ben. Gelukkig is ‘t een minderheid die zo reageert. De meeste reacties zijn deftig. Uiteraard zijn er mensen die opmerkingen hebben over m’n uiterlijk: ‘Nu ben je echt wel te mager.’ Het jaar voordien vonden ze me te dik.” 

Haatberichten
“Pfff, zo is het altijd wel iets, hé. Wie mij haatberichten stuurt, blokkeer ik gewoon. En dan denk ik: veel plezier in je eigen, verbitterde wereldje. Ik heb er al zo’n twintigtal volgers uitgesmeten.”