VTM

Schokkende vaststelling over Iris in 'Familie': "Dit is haar band met Evy"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Plots stond in Familie Iris (Marianne Devriese) voor de deur van Hanne (Margot Hallemans). Het was toch even slikken.

Iris wilde Evy wel eens ontmoeten. Het viel haar dan ook tegen toen ze hoorde dat ze dood was. Op een bepaald moment vraagt ze ook of Evy geadopteerd is?

"En op die vraag weet niemand van hen het antwoord", merkt een showbizzwatcher op. "Als blijkt dat Evy geadopteerd is, heeft ze dat al die tijd wel heel goed kunnen verzwijgen. Zelfs op haar begrafenis is daar dan met geen woord over gerept."

Contact verbroken
"Wat er dan aan de hand is? Een mogelijke verklaring is dat Iris de echte dochter is. Ze kan bijvoorbeeld al jaren in onmin leven met haar moeder en alle contact verbroken hebben."

Adopteren
"Misschien dat men daarom besloten heeft om Evy te adopteren. Dat ze op elkaar lijken kan puur toeval zijn. Het zou een trucje van de makers kunnen zijn om te laten denken dat ze haar tweelingszus is. Zo zetten ze dan weer iedereen op het verkeerde been."

Waarheid
"Je merkt wel dat de verhaallijnen bij Familie steeds verder gezocht worden. Zo hopen ze allicht dat alerte kijkers de waarheid niet ontdekken nog voor het uitgzonden wordt op televisie."