Zwangere Astrid Coppens neemt maatregel: "Anders is mijn relatie met Bram gedaan"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Astrid Coppens is zwanger. Ze is zwanger van een meisje. De bevalling is uitgerekend voor vier juli.

Astrid Coppens is 36 jaar als ze bevalt van haar eerste kindje. “Goh, ik weet dat het beter is voor je lichaam als je jonger bent, maar je kunt de natuur niet forceren. In die lastige periode was het ook verre van ideaal geweest", zegt ze in Het Nieuwsblad. 

"Bovendien: ik ben op een moment dat ik rust kan vinden. Ik heb al een goede carrière gehad, de wereld gezien. I've had it all. Bram zegt soms: wordt het geen tijd om een crèche te zoeken? Maar ik heb geen haast. Die eerste periode wil ik in functie van dat kleintje leven.”

Maatregel
Astrid neemt ook een maatregel. Dat doet ze in functie van haar relatie. Anders denkt ze Bram kwijt te spelen. Die is voor zijn job soms drie weken van huis. "Ik en ons dochtertje gaan met hem", is Astrid duidelijk.

Op handen gedragen
"Dat zijn we echt van plan. Ik doe dat nu al af en toe. Dan kom ik toe op de set van zo'n multi million dollar reclamespot waarover hij de leiding heeft. Ze dragen me daar op handen omdat ik zijn vrouw ben."

Uit elkaar groeien
"Dat wil ik met de baby ook doen. Zodat Bram 's avonds een warm nestje heeft. Want long distance? Daar geloof ik niet in, je groeit sowieso uit elkaar als je elkaar te weinig ziet.”