Erg voor Marta: 'Thibaut Courtois beleeft verrassende romance met deze knappe blondine'

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
We gingen er altijd vanuit dat Rode Duivel Thibaut Courtois (26) terug samen met is Marta Dominguez, de moeder ook van zijn twee kinderen. Volgens het Spaanse blad 'Semana' is er niets minder waar.

Thibaut Courtois zou een verrassende romance beleven met Alba Carillo (32). Het zou niet gaan om zijn nieuwe vriendin, maar ze zijn al wel enkele keren op date geweest.

Van een van die uitjes tussen Courtois en Carillo staat op de cover van ‘Semana’ ook een foto, waarop de twee elkaars hand vasthouden. Het blad meldt dat ze al enkele weke in het geheim aan het daten zijn. "Ze wandelen hand in hand over straat", staat er te lezen in het blad. "Ze zijn onlangs ook samen gaan eten in een Japans restaurant in Madrid."

Enkele andere bronnen spreken dat dan weer tegen. Carillo zou niet meer zijn als iemand waar Courtois regelmatig mee op stap gaat. En net op een moment dat iedereen dacht dat hij rust had gevonden bij Marta.

“We hebben nog steeds een bijzonder vriendschappelijke relatie. Ik kom super overeen met Marta - we lopen bij elkaar binnen en buiten. Zij komt met Adriana ook heel vaak naar onze thuiswedstrijden kijken. Dan vindt Adriana het fijn om achteraf in de kleedkamer te komen waar nog andere kinderen van spelers rondspringen. Mijn dochtertje begint steeds meer te snappen wat ik doe", zei Courtois daar eerder al over.