VTM

Het wordt wel nu erg pijnlijk voor Joris in ‘Blind Getrouwd’: Hij doet tegen zijn vrienden zeer straffe uitspraak over Annelies

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het ziet er niet zo goed uit voor Joris uit ‘Blind Getrouwd’. Hij doet wat hij kan om het hart van Annelies te veroveren, maar hij stuit telkens op een koude muur van verzet.

Er zijn niet veel mensen die nog geloven in het huwelijk van Joris en Annelies. Het doet sterk denken aan het huwelijk van Mike en Marjolein vorig jaar in het programma. Joris zit ook erg verveeld met de hele zaak.

Al drie weken lang wil Joris niet meer met de pers praten. In zijn omgeving luidt het dat Joris diep teleurgesteld is in zijn huwelijk met Annelies. En dat valt uiteraard best te begrijpen.
(lees verder onder de foto's)Annelies
Zij vindt dat Joris te opdringerig is. “En dat was helemaal z’n bedoeling niet. “Kijk, als je je inschrijft om vervolgens alle voorstellen van je partner af te wijzen en nergens in mee te gaan, dan zit je daar niet op je plaats. Wat kan je Joris verwijten? Dat hij z’n best doet?”, vraagt een vriend van hem zich luidop in Dag Allemaal.

Ook de rozen die Joris in de badkamer legde, vond Annelies maar niets. Terwijl veel vrouwen toch gevleid zouden zijn. “Ik vrees dat Joris bij de verkeerde partner is terechtgekomen, en hij geeft me gelijk. ‘Hin, ik ben gewoon totaal verkeerd gematcht’, zegt hij. “Maar Joris is een vechter, hij herpakt zich wel.”