VTM

Joris uit ‘Blind Getrouwd’ trekt eindconclusie over Annelies: “Plots begon ze zich helemaal anders te gedragen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Voor Lenny en Jolien viel gisteren het doek in ‘Blind Getrouwd’. De verwachting is dat dit volgende week ook zal gebeuren bij Annelies en Joris.

“Ik voelde wel degelijk dat er een match was tussen mij en Annelies’, zegt hij in Dag Allemaal. “Van in het begin had ik het gevoel dat het wel iets kon worden tussen ons. Kijk, Annelies en ik hebben allebei al heel wat watertjes doorzwommen, waardoor we elkaar heel snel begrijpen. Bovendien hebben wij hetzelfde soort humor. Dat maakt dat op de momenten dat het goed gaat tussen ons, het ook écht goed gaat .”

“Ik vind Annelies echt een topvrouw. Dus ja, als ik alles opnieuw zou mogen doen, zou ik ’t in alle eerlijkheid precies op dezelfde manier aanpakken. Er hing een leuke vibe tussen ons, en dat bleef zo gedurende de huwelijksreis. Maar eens terug in België, zag de wereld er ineens anders uit.”
(lees verder onder de foto)

Topvrouw
“Annelies volgt een ander tempo en ik kan haar niet dwingen om mij graag te zien. Maar zij kan mij ook niet dwingen om m’n verliefdheid te verstoppen, hé. Annelies wordt ook vaak hard en koud genoemd. En dat vind ik jammer, want zij is een topvrouw die zeer bewust in het leven staat en zeer zorgzaam is.”

“Ik heb liever iemand die duidelijk is en zegt waar het op staat dan iemand die rond de pot draait. Alleen zou ze soms wel wat diplomatischer mogen zijn. Dat is Annelies wel als ze zegt: ‘Ons huwelijk is hard werken, en dat klopt ook. Maar ik had op sommige momenten wel iets meer inzet van haar verwacht. Al mag je de druk van de camera’s en de verwachtingen van onze families ook niet onderschatten.”