VTM

Het zou de verrassing zijn in 'Blind Getrouwd': "Mijn huwelijk met Annelies is zeker geen verloren zaak"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Als iedereen één ding zeker weet dan is het wel dat Annelies en Joris volgende week maandag gaan scheiden. Dan moeten ze immers beslissen wat ze met het hun huwelijk gaan doen.

"Als ik toch ergens spijt van heb, is het dat we elkaar niet sneller duidelijk hebben kunnen maken dat onze relatie vastzat. Maar plots stoppen met verliefd zijn, gaat niet hé. Heel wat mensen hebben nu met jou te doen", vertelt Joris in TV- Familie

"Ik word geregeld aangesproken op straat. Niet uit medelijden, maar met de boodschap dat ik mezelf moet blijven: respectvol en galant. Fijn om te horen, want ik was bang dat mensen mij te opdringerig zouden vinden."

"Het enige wat ik kan zeggen, is dat je de liefde niet kan forceren. Ik kan alleen maar hopen dat de gevoelens bij Annelies nog komen. Je ziet toch dat het de laatste weken wat beter gaat tussen ons. Wij hebben onze snelheid min of meer op elkaar afgestemd, en praten weer normaal met elkaar. Je kan duidelijk zien dat Annelies weer meer lacht en zich steeds meer openstelt. ’t Is dus zeker nog geen verloren zaak."