Meghan is heel duidelijk en maakt haar eisen bekend voor de bevalling: “Niemand is nog geschokt om dit te horen”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er komen steeds meer details vrij over de bevalling van Meghan Markle. De vrouw prins Harry wil geen klassieke bevalling.

Meghan Markle is hoogzwanger. Ze kan ieder moment bevallen. Meghan wil graag thuis bevallen en als het ook even kan, onder water. Ze zou willen bevallen in een bevallingsbad.

“Het is overduidelijk”, vertelt een vriend van prins Harry aan The Daily Star. “Meghan is helemaal into homeopathie, dus niemand van ons was nog geschokt toen we hoorden dat ze het over een onderwaterbevalling had. Ze wil het blijkbaar zo natuurlijk mogelijk: geen pijnbestrijding, geen keizersnedes en ga zo maar door”, citeert Het Nieuwsblad hem.
(Lees verder onder de foto)

Meghan wil bevallen met een eigen team van artsen rondom haar. Al zou ze wel toestemmen om zich te laten opnemen in het ziekenhuis, mocht dat nodig zijn. Haar voorkeur zou dan uitgaan naar de Kensington Wing in Chelsea and Westminster ziekenhuis in Londen, waar bijvoorbeeld ook Amal Clooney beviel. 

Al is dat voor Meghan een noodscenario. Ze wil onder water bevallen en om zich daar zo goed mogelijk op voor te bereiden doet ze aan yoga en meditatie, zo stelt The Sun.