Prins William bezorgt Britse royaltyfans de verrassing van hun leven: Dit heeft hij gedaan

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een aantal Britse royaltyfans beleefden gisterenavond de verrassing van hun leven wanneer prins William in hoogst eigen persoon aan het toegangshek naar Kensington Palace verscheen. De royaltyfans hielden gisteren een wake bij de poort. Ze herdachten er de geboortedag van Williams moeder, prinses Diana. Zij zou 58 jaar geworden zijn.

Na een uurtje kwam William zelf een kijkje nemen bij de paleispoorten. Hij heeft de fans persoonlijk bedankt om stil te staan bij de verjaardag van zijn moeder. Volgens de Daily Mail zei William dat hij bijzonder ontroerd was door het feit dat ze zijn moeder, bijna 22 jaar na haar dood, nog steeds niet vergeten zijn. Diana overleed op 31 augustus 1997 na een tragisch auto-ongeluk in Parijs. William was toen 15 jaar oud, zijn broer Harry was 12.

Twee jaar geleden kondigden William en Harry aan dat hun moeder een eigen beeld zou krijgen in de tuin van Kensington Palace, maar dit is er nog steeds niet. Ook daar heeft William duidelijkheid over gebracht: “Het komt er heel snel. We willen zeker weten dat het goed is, dat is heel belangrijk voor ons.”