"Moet hardwerkende Vlaming deze linkse zever bekostigen?": Van Langenhove en Vluchtelingenwerk Vlaanderen in de clinch

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dries Van Langenhove en Vluchtelingenwerk Vlaanderen gaan met elkaar in de clinch op sociale media. Alles draait om de affichecampagne vluchtelingen welkom te heten in Vlaanderen.

De campagne bestond eruit om affiches van Vlaams Belang na de verkiezingen te verwijderen en het papier te recycleren om er affiches met afbeeldingen van vluchtelingen mee te maken onder de slogan 'ook onze mensen'.

"Moeten we hiervoor subsidies betalen? Moet de Vlaming elke dag hard gaan werken om deze linkse zever te bekostigen?", reageerde Dries Van Langenhove op de campagne.

Vluchtelingenwerk Vlaanderen diende hem intussen van antwoord. "Bedankt voor de gratis publiciteit meneer Dries Van Langenhove. Dat is net zo gratis als de campagne zelf trouwens, gemaakt zonder 1 euro subsidie. Wat van andere ‘zever’ niet gezegd kan worden."

 

Bedankt voor de gratis publiciteit meneer @DVanLangenhove
Dat is net zo gratis als de campagne zelf trouwens, gemaakt zonder 1 euro subsidie. Wat van andere ‘zever’ niet gezegd kan worden ? https://t.co/lMkuZE1BfE pic.twitter.com/eD8wIHK964

— Vluchtelingenwerk Vl (@VluchtwerkVl) 11 juli 2019