Gruwelijk nieuws uit Amerika: "Haar resten lagen in een vuilnisbak"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Printscreen video ATV
In Amerika is een verschrikkelijk verhaal naar buiten gekomen. Een meisje, Emani Ross, werd toegekend aan haar vader, nadat haar ouders gescheiden waren. Die vader kreeg een nieuwe vriendin en die vrouw zou het meisje mishandelen tot ze uiteindelijk zou sterven.

De vrouw verwende haar twee eigen kindjes, maar sloeg Emani en hongerde haar ook uit. De vrouw werd in het verleden al gestraft omdat ze Emani met een riem had geslagen. Ze kreeg vijf jaar voorwaardelijk, maar daardoor was ze alles kwijt en dat vond ze de schuld van Emani.

Ze begon Emani harder te pesten en het meisje probeerde verschillende keren weg te lopen. Haar stiefmoeder ontkende alles en aangezien er geen bewzijzen waren, dachten ze dat Emani alles had verzonnen. 

Doodstraf

Toch zou het uiteindelijk helemaal mislopen. De stiefmoeder liet Emani verhongeren en op haar tien jaar overleed ze. Ze werd half verbrand teruggevonden in een vuilnisbak. Ze zou amper 14 kilogram gewogen hebben toen ze stierf.

De vader had de politie gebeld. Hij getuigde tegen zijn vrouw en bekende schuld. Daardoor kreeg hij levenslang. De vrouw heeft de doodstraf gekregen, maar die straf is voorlopig uitgesteld. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.