Vreselijk: Broers verkrachten meisje (14) en brengen haar op wrede wijze om het leven

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Twee broers hebben een minderjarig meisje verkracht. Daarna brachten ze haar om het leven door haar in brand te steken.

De 21-jarige Kanha en zijn 25-jarige broer Kalu werden vorige zaterdag in India schuldig bevonden aan het verkrachten en vermoorden van een 14-jarig meisje. Ze pleegden de feiten in augustus vorig jaar.

Het meisje was in een veld gaan werken, maar toen ze niet terugkeerde naar huis, werd ze als vermist opgegeven. Haar broer ging haar zoeken en zijn aandacht werd getrokken door een brandende oven nabij hun woning. Hij vond dit verdacht, want de oven brandde normaal gezien 's avonds nooit.

Hij ging met een stok door de assen en ontdekte een armband die hij kort voordien aan zijn zus gegeven had. Forensische experts ontdekten verschillende lichaamsdelen en verkoolde kledij. Andere resten van het slachtoffer werden in de buurt gevonden.

Uit het onderzoek bleek dat het meisje overgoten was met ontvlambare vloeistoffen en in brand was gestoken toen ze nog leefde.

Doodstraf voor daders

De twee daders krijgen de doodstraf. De ouders van het slachtoffer waren aanwezig in de rechtbank. "We hebben gerechtigheid gekregen", citeert The Sun de moeder van het meisje. "Mijn dochter heeft vandaag gerechtigheid gekregen."

Volg Redactie24 nu op Instagram