Bestuurder zorgt voor ravage in Wondelgem, politie doet onaangename ontdekking

bron: VRTNWS
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In wondelgem, een deelgemeente van Gent, zorgde een bestuurder vannacht voor een ravage. De politie deed een verrassende ontdekking.

Een BMW 318 reed richting Industrieweg. De wagen raakte met zijn rechterflank de gevel van een woning, alsook een geparkeerde auto op Evergemsesteenweg.

De bestuurder was de controle over zijn auto verloren. Hij kwam zo’n honderd meter in een voortuin op zijn dak terecht. De ravage na het ongeval was enorm, kwam VRTNWS te weten. De brokstukken vlogen alle kanten uit. Er raakte een stenen afsluiting volledig vernield en ook een gevel werd beschadigd.

De bestuurder kon zelf nog uit zijn voertuig kruipen. De politie trof op het voertuig een zogenaamde reproductiekentekenplaat aan. “Een gekend fenomeen", klinkt het bij de Gentse politie. "De nummerplaat behoort toe aan een wagen uit Wallonië, maar het is niet die wagen die het ongeval veroorzaakt heeft." 

De bestuurder is nog steeds spoorloos. Er is nu een onderzoek gestart. “Er zijn sporen in de wagen gevonden die ons de mogelijkheid geven verder onderzoek te doen. Daarnaast zou er ook sprake zijn van mogelijke camerabeelden”, luidt het nog bij de politie.

Tags wondelgem