Verrassende wending in de zaak Delphine Boël

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Terwijl Delphine Boël het verdict in het vaderschapsproces tegen koning Albert II afwacht, zouden andere leden van de koninklijke familie volop toenadering zoeken. Zowel prins Laurent als prinses Esmeralda vertoonden zich in het openbaar met de kunstenares.

Het is nog even wachten voor Delphine Boël het verdict in het vaderschapsproces tegen koning Albert II zal kennen. De koning werd namelijk gedwongen een DNA-staal af te staan in de aanslepende juridische strijd met zijn buitenechtelijke dochter. Ondertussen deed er zich echter een verrassende wending voor. Verschillende leden van de koninklijke familie zochten toenadering naar de kunstenares.

Zo werd Delphine onlangs omringd door de hoogste adel én door prins Laurent op de begrafenis van een verwant van ons vorstenhuis. Prinses Esmeralda deed er nog een schepje bovenop en poseerde zelfs samen met haar op een liefdadigheidsgala in Brussel. Volgens Het Laatste Nieuws lijkt het erop dat Laken zich alvast opmaakt voor een heuse toenadering met het “verloren kind”.