Theo Francken haalt op Twitter uit naar Vlaams Belang, maar daar kan Tom Van Grieken niet mee lachen: "Tijd voor je pilletje Theo"

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Op Twitter is een ruzie ontstaan tussen Theo Francken en Tom Van Grieken. Francken haalde aan dat volgens Vlaams Belang enkel mensen met een Belgische nationaliteit recht hebben op een sociale woning. Van Grieken ging dan in de tegenaanval.

Theo Francken heeft altijd een duidelijke mening op Twitter en het is vandaag niet anders: "Het VB wil dat enkel mensen met Belgische nationaliteit recht hebben op sociale woning. Is tegen elke Europese richtlijn en juridische onzin. Ik zal advies RvS vragen als ze dit ooit indienen. Tot nu toe heeft die hele fractie trouwens niks gedaan. Vetbetaalde maanden niksen."

Tom Van Grieken ging daarna in de tegenaanval. "Tijd voor je pilletje Theo. (Het is niet omdat de Vlaamse onderhandelingen niet lopen zoals je wil, dat je dat op ons moet afreageren) #gefrustreerd"

Daarop reageerde Theo Francken dan weer. "Tijd voor mijn pilletje?! Wat een niveau zeg. Als je het inhoudelijk niet kan halen, speel je op de man? Als dit de manier is waarop jullie aan politiek doen, ben ik blij dat we met jullie niet besturen. Foei."