Na de snoeiharde commentaren neemt Steve Tielens een radicale beslissing over Monique

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Na hun passage in ‘The Show Must Go On’ kreeg charmezanger Steve Tielens het label van ‘ondankbare dictator’ opgeplakt en zijn assistente Monique dat van ‘moderne slavin’. Vandaag zijn de rollen omgedraaid: Steve Tielens draagt nu zorg voor zijn assistente.

In Dag Allemaal vertelde Steve Tielens drie jaar geleden al dat híj Monique zou rondrijden zodra zij dat niet meer zou kunnen, en dat zolang ze leeft. Een belofte waarvan weinigen geloofden dat hij ze zou houden. Maar schijn bedriegt soms. Vandaag zijn de rollen wel degelijk omgekeerd.

“Sinds enkele maanden rij ik overal naartoe met ons Monique. Vandaag breng ik haar naar de kapper, en daarna gaan we naar de supermarkt. Ik ga minstens één keer per week met haar inkopen doen, zodat ze die niet zelf hoeft te sleuren”, vertelt Steve in Dag Allemaal.

De ‘Stevomobiel’ is weg. Die heeft Monique verkocht. “’s Avonds rijden werd te gevaarlijk. Nadat ze tegen een paaltje was gereden, heb ik beslist om weer zélf te rijden. Ik kreeg medelijden met Monique, echt waar. Dus heb ik beslist om de rollen om te draaien en háár te helpen, op alle vlakken. Zij heeft twaalf jaar lang onvoorwaardelijk álles voor mij gedaan, nu is het aan mij”, besluit de zanger.