Vrouw van Sam Bettens ergert zich aan hem: “Dit is nu nog erger dan vroeger”

bron: VRT NWS
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sam Bettens heeft vanochtend op Studio Brussel de eerste single voorgesteld van zijn nieuwe groep Rex Rebel. "Big shot" is de eerste single die Bettens uitbrengt, sinds zijn transitie van vrouw naar man zes maanden geleden begon. "Na zes maanden is mijn stem nog niet veranderd", zegt Sam Bettens. "Dat is heel dubbel."

De transitie van Sam Bettens is ondertussen zes maanden bezig, maar lichamelijk is er nog niet veel veranderd, ondanks de testosteronspuiten. "Ik voel dat een heel klein beetje aan mijn lichaam", zegt Bettens. "Het zijn kleine dingen, die andere mensen niet kunnen waarnemen, denk ik. Het zit allemaal wat strakker en steviger. Gelukkig ben ik mijn haar nog niet verloren. Dat kan ook gebeuren."

"Ook mijn stem is nog niet veranderd. Dat zou eigenlijk nu ongeveer moeten gebeuren, als het gaat gebeuren. Dus dat is ook nog een beetje afwachten. Het testosteron geeft me wel veel energie. Een beetje te veel volgens mijn vrouw. Die vond mij daarvoor al een beetje te vrolijk 's morgens en dat is nu nog erger."