Niels Destadsbader reageert voor het eerst op mogelijke terugkeer naar ‘Familie’

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De afgelopen dagen ging het gerucht de ronde dat Niels Destadsbader wel eens terug in ‘Familie’ zou kunnen opduiken. Zijn personage Pim Mariën zou namelijk familie kunnen zijn van verpleegster Vanessa Mariën, vertolkt door Karen Damen.

De afgelopen dagen ging het gerucht de ronde dat Niels Destadsbader wel eens terug in ‘ Familie’ zou kunnen opduiken. Zijn personage Pim Mariën zou namelijk familie kunnen zijn van verpleegster Vanessa Mariën, het personage van Karen Damen. In een gesprek met de Showbizzsite ontkent Niels het bericht en beweert hij nog niets van VTM gehoord te hebben. Toch sluit hij een terugkeer naar de soap niet uit.

“Ik weet zelf nog van niets”, lacht Niels. “Ik heb gehoord dat er een nieuwe actrice haar intrede doet en haar personage heeft dezelfde achternaam. Daar schrik ik zelf een beetje van. Het zou een zus of misschien wel een zeer jonge tante van Pim kunnen zijn. We zullen zien. Ik heb in elk geval nog niet de vraag gekregen om terug te keren naar ‘ Familie’. Maar wie weet, ooit…”