Jef Vermassen is er nog steeds niet zeker van in dossier Bende van Nijvel: “Het gerecht moet wel die moeite wel willen doen”

bron: TV-Oost
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jef Vermassen hoopt dat we op een dag gaan weten wie er echter achter de Bende van Nijvel zit. Hij is de advocaat van slachtoffer David Van de Steen.

Jef Vermassen is er zeker van dat het gerecht alle informatie heeft om de zaak op te lossen, maar tot op heden gebeurde dat nog niet. “Opgeven is zeker geen optie”, vertelt de advocaat aan TV-Oost.

“Ik, David en nog veel andere mensen hebben heel veel informatie aan het gerecht gegeven. We denken dat die puzzel op te lossen is. Als je gaat wachten tot je het laatste stukje van de puzzel hebt, gaat het natuurlijk nooit lukken.”

“We hopen dat er met de vele informatie die we gegeven hebben er nu toch iets uit de bus komt. Over de verjaringstermijn is nu ook discussie. Als de verjaringstermijn verdwijnt, net zoals bij seksuele delicten, dan weten de daders die nog leven dat ze niet vrijuit zullen gaan. Maar men moet wil het nodige willen doen om hen voor de rechter te brengen.”