Moeder van André Hazes haalt uit naar ex van haar zoon: “Ik mis niks”

bron: RTL Boulevard
door: Redactie
Afbeelding bron: YouTube
Het waren heftige tijden voor de familie Hazes. Nadat onlangs bekend is geworden dat de relatie van André Hazes en Monique Westenberg op de klippen is gelopen, kwam niet veel later het nieuws naar buiten dat Hazes een nieuwe liefde had gevonden: Bridget Maasland. André's moeder Rachel Hazes reageert voor het eerst op de breuk.

De afgelopen tijd is het contact tussen André Hazes en zijn moeder Rachel na jaren weer verbeterd. "Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen", vertelt Rachel tegenover RTL Boulevard. Hoewel het contact tussen moeder en zoon weer volledig lijkt te zijn hersteld, valt dat niet te zeggen over het contact met haar voormalige schoondochter Monique.

Als Rachel naar het contact wordt gevraagd tussen de twee antwoordt ze vrij kortaf, maar met een glimlach: "Niet en voor de rest zeg ik er niks over. Ik mis niks ook. Het is allemaal de keuze aan André en als hij honderd jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt. Sorry, maar het niet gelukt."