Colruyt kondigt enorme prijsdaling aan op dit artikel dat we allemaal wel kunnen gebruiken

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Colruyt kondigt een grote prijsdaling aan. Het doet dat op een artikel dat we allemaal wel goed kunnen gebruiken.

Zo zet Colruyt een volautomatisch espressomachine van De ‘Longhi’ in promotie. Normaal gezien betaal je 499,99 euro voor het espressomachine. Nu kan je het krijgen voor 329 euro.

Dit krachtige espressotoestel Magnifica S ECAM21.112.B is een gebruiksvriendelijke machine die koffie zet, helemaal zoals jij het wil. Je zet zowel 1 of 2 kopjes koffie met koffiebonen als met gemalen koffie. Bepaal zelf de temperatuur (laag, middel en hoog), de intensiteit (extra licht tot extra sterk) en de hoeveelheid koffie (6 tot 14 g). Met het stoompijpje creëer je een romige schuimlaag voor op je cappuccino of latte macchiatto.

Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,8 l. Het bonenreservoir, met vershouddeksel, heeft een inhoud van 250 g. Zo worden de bonen optimaal bewaard. Beide reservoirs zijn afneembaar. De espressomachine heeft ook een lekbakje. Voor een eenvoudig onderhoud, heeft dit toestel een automatisch ontkalk- en reinigingsprogramma. Ook geschikt voor gebruik met hogere kopjes. Kopjes niet inbegrepen.