Willy Sommers wil terugkeer van ‘Tien om te zien’ én tegen presenteren zegt hij niet nee: “Mijn grootste wens voor 2020"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Samen met Anne De Baetzelier liet Willy Sommers tot 2004 hits en artiesten langskomen bij ‘Tien om te zien’. In 2008 verdween het programma van de buis. In Het Nieuwsblad hoopt de zanger op een terugkeer van het programma.

Willy Sommers hoopt op een terugkeer van het legendarische muziekprogramma ‘Tien om te zien’. “Nu is het huilen met de pet op”, reageert de zanger in Het Nieuwsblad. “Je hebt nog ‘Liefde voor muziek’ en ‘Vlaanderen feest’ op 11 juli in Antwerpen, maar voorts zijn er geen muziekprogramma's meer zoals ‘Tien om te zien’. Dat maakt het voor nieuwkomers moeilijk om een carrière op te bouwen in Vlaanderen.”

Sommers zegt niet nee tegen een terugkeer. “Elke week krijg ik de vraag of het niet tijd wordt dat de show terugkomt. Of ik dan weer wil presenteren? Wellicht ben ik te oud, maar geef me wat bedenktijd en ik zeg misschien wel ja. Weet je wat? Dat is mijn stille wens voor 2020: dat 'Tien om te zien' terugkomt.”