Peter Bulckaen heeft het er moeilijk mee: “Ik kan niet begrijpen dat Véronique in Familie zoiets gedaan heeft”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Peter Bulckaen speelt in Familie de rol van Mathias. En het is de fans opgevallen dat Mathias anders is geworden.

Peter Bulckaen heeft dat ook geweten als hij over straat wandelt. “Ik kom weleens kijkers tegen die het een beetje moeilijk hebben met de ‘nieuwe’ Mathias, ja. ‘Wat ben je allemaal aan het uitsteken?’ zeggen ze. Of: ‘Verdomme, je moet Nico zijn brouwerij teruggeven!” 

“Tja, ik kan alleen maar zeggen: als Mathias iets doet, heeft hij daar zijn redenen voor. Ik lig er ook niet wakker van dat kijkers mij niet meer sympathiek vinden. Zolang ik vind dat Mathias’ motieven kloppen, kan ik daarmee leven.”

"Er is enorm veel passie tussen Lars en Véronique"

En dan is er ook nog die driehoeksverhouding met Véronique. “Wat er gebeurde in de reeks aan de vooravond van het huwel?k van Mathias en Véronique (z? beleeft nog een passionele nacht met Lars, nvdr) kan ik niet begr?pen, als privépersoon dan. Ik zou dat nooit doen..”

“Als je hun verhaal volgt, snap je het wel, want er is zó veel passie tussen hen. Er vormden zich toen ook twee kampen b? de k?kers, en uiteindel?k bleken meer mensen Lars en Véronique te steunen. Dan voel je dat we toch vaak de neiging hebben om de kant te kiezen van de passionele liefde, en overspel te aanvaarden."