Sandrine André moet wennen aan strenge coronamaategelen op set van Familie: "Zelfs naar toilet gaan is heel gedoe"

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Kan je een soap maken terwijl je 1,5 meter afstand moet nemen? De makers van Familie hebben er even moeten over nadenken, maar nu hebben ze wel een manier gevonden dat het kan.

Dinsdag zijn de opnames van Familie opnieuw begonnen. De makers hebben de toestemminig gekregen van Marc Van Ranst. Alles is dus coronaproof.

Al is het voor de acteurs wel nog wennen. “Het is wennen, ik moet mijn mindset nog aanpassen aan de nieuwe realiteit”, zegt Sandrine André, die Veronique Van den Bossche speelt in Dag Allemaal.  “Je merkt ineens hoeveel gewoontes je eigenlijk hebt."

"Je kunt niet meer gauw een slok water halen, want dat mag niet. Je kunt niet gauw nog eens naar het toilet, want dat is ineens een heel gedoe. En nu moeten we onszelf poederen, terwijl make-up op krijgen net een heel ritueel was. Dan wist je: Het is zover, we gaan in opname. Ook acteren met de nodige afstand is wennen.”

Sandrine is heel blij dat er weer opnames zijn. "Het was een aangenaam weerzien. Iedereen ziet er prachtig zongebruind en gezond uit. Ook op straat word ik geregeld aangeklampt door fans die uitkijken naar het vervolg.”