Imam doet schokkende ontdekking: "Mijn vrouw blijkt een man te zijn"

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay
In Oeganda is een imam geschorst nadat hij een bijzonder vreemde ontdekking had gedaan: zijn vrouw met wie hij pas getrouwd was, bleek een man te zijn.

De 27-jarige Sheikh Mohammed Mutumba uit Kayunga stapte twee weken geleden in het huwelijksbootje me Swabullah Nabukeera. Nabukeera werd echter ontmaskerd als man toen hij betrapt werd op het stelen van het televisietoestel van een buur. De fouillering door de politie onthulde zijn ware geslacht. Zijn echte naam bleek Richard Tumushabe, en hij was met Mutumba getrouwd om diens geld te kunnen stelen.

Mutumba kwam naar eigen zeggen uit de lucht vallen en zou verscheurd zijn door het nieuws. De man werd bovendien geschorst door zijn oversten in zijn moskee, "om de integriteit van hun geloof te bewaren".

Zachte stem

Tumushabe was erin geslaagd om iédereen om de tuin te leiden. "Hij had een lieve, zachte stem en stapte zoals een vrouw", aldus een medewerker van de moskee, die eraan toevoegt dat hij Mutumba wel had horen klagen dat zijn vrouw haar kleren niet wilde uittrekken in bed.

Tags huwelijk