Theo Francken vernietigend voor Vlaams Belang: "Vetbetaald en parlementair niets doen"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Theo Francken (N-VA) lanceerde een voorstel om de gezinshereniging in ons land te verstrengen. Vlaams Belang stelt de problematiek aan de kaak, maar kwam zelf niet met een oplossing om het probleem aan te pakken en dat stoort Theo Francken enorm.

Tijdens de periode van 2010 tot 2017 kwamen er meer dan 400.000 personen in ons land bij via gezinshereniging. "Gezinshereniging op deze manier moet gestopt worden. Sluit de achterpoortjes", klinkt het bij Vlaams Belang.

Theo Francken dient een wetsvoorstel in om gezinshereniging voor een bepaalde groep vluchtelingen de komende twee jaar stop te zetten. Dat kon u

8 maanden ver, 0 VB wetsvoorstellen om ‘achterpoortjes’ in gezinshereniging te sluiten. En wetsvoorstel migratiestop gaan we ook nooit te zien krijgen. Let op mijn woorden. Nooit.

Vetbetaald en parlementair niets doen. Roepen, dat wel.
https://t.co/rAAITgz1iP

Theo Francken MP (@FranckenTheo) February 7, 2020 " target="_blank">eerder al lezen op Redactie24. Hij stoort zich aan Vlaams Belang.

 

"Vetbetaald en parlementair niets doen. Roepen, dat wel", stelt Francken. "8 maanden ver, 0 wetsvoorstellen van Vlaams Belang om ‘achterpoortjes’ in gezinshereniging te sluiten. En wetsvoorstel migratiestop gaan we ook nooit te zien krijgen. Let op mijn woorden. Nooit."