Prins William en Kate Middleton zwaar onder vuur: “Dat is zo onbeschoft”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Maandag verschenen prins Harry en Meghan Markle in de misviering ter ere ven Commonwealth Day. Ook prins William en zijn vrouw Kate Middleton waren daar aanwezig, maar de begroeting tussen de koppels verliep niet hartelijk. Harry en Meghan werden straal genegeerd door William en Kate, en daar zijn veel fans boos om.

De misviering ter ere van Commonwealth Day in Londen op maandag was de laatste officiële verplichting van Harry en Meghan als royals, maar het werd ook een heel ongemakkelijk moment. Het is namelijk de traditie dat de familie voor Westminster Abbey wacht op Queen Elizabeth en dan gezamenlijk naar binnen geleid wordt, maar dit keer werden de koppels apart naar hun stoelen gebracht.

Vervolgens namen Harry en Meghan eerst plaats op de tweede rij. Prins William en Kate Middleton hadden zitjes op de eerste rij en gunden de twee amper een blik toen ze hun plaatsen gingen innemen. Meghan zwaaide en glimlachte naar hen, maar kreeg weinig respons. Terwijl ze op de Queen aan het wachten waren, babbelden Harry en Meghan met prins Edward en Kate met zijn vrouw Sophie, en beide koppels gunden elkaar geen blik meer.

Op Twitter reageerden royaltyfans heel teleurgesteld op het “onbeschofte” gedrag van William en Kate. “Dit zag er zo pijnlijk uit. Dit is toch niet hoe je je broer begroet!”, schreef iemand. Velen waren van mening dat de twee broers beter eerder met elkaar hadden afgesproken in plaats van elkaar daar voor het eerst weer te zien.