Truck rijdt vier agenten dood die controle uitvoeren op pechstrook, gecontroleerde man neemt foto's en vlucht

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
In het Australische Melbourne heeft een vrachtwagenchauffeur vier politieagenten doodgereden. De man die de agenten aan het controleren waren, nam foto's van het ongeval en vluchtte weg.

De vier agenten stonden langs een snelweg stil om een onderschepte snelheidsduivel te ondervragen. Twee agenten hadden een Porsche 911 vijftig minuten voor het drama aan de kant gezet. De chauffeur reed 40 kilometer per uur te snel en legde ook een positieve drugtest af. Twee andere agenten schoten te hulp om de vaststellingen te doen.

Het viertal stond rond de auto op de pechstrook toen eerst de politiewagen en dan de Porsche door de vrachtwagen gegrepen werden. De vier agenten waren op slag dood. De hardrijder van de Porsche vluchtte te voet weg, maar nam wel eerst foto's van het ongeval.

De snelheidsduivel is een bekende van het gerecht em meldde zich later op het bureau. De vrachtwagenchauffeur raakte gewoon en ligt in het ziekenhuis. Omdat de omstandigheden nog onduidelijk zijn, wordt de man bewaakt in het ziekenhuis.