VTM

Jacky Lafon niet te spreken over coronamaatregel: “Dat vind ik er echt over”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Het is voor toeristen nog steeds niet toegelaten om een uitstapje naar zee te maken. Jacky Lafon vindt die strenge maatregelen voor de Belgische kust er echt over gaan. Dat schrijft Zita.

“Dat snap ik totaal niet. De zee is zo groot en lang. Als de mensen hun verantwoordelijkheid nemen en afstand houden, dan moet dat toch perfect lukken?”, klinkt het bij Jacky Lafon in Story. “Ik zou dat zeker respecteren. Ja, soms vraag ik me echt af of het wel nodig is dat ze zo streng zijn. Daar lig ik af en toe ’s nachts zelfs wakker van.”

Jacky kijkt enorm uit naar het moment dat ze terug naar de kust mag, maar aangekondigde maatregelen zoals de strandpas, vindt ze onbegrijpelijk. “Dat vind ik er echt over, hetzelfde als je ook een mondmasker zou moeten dragen op het strand. Dat zou ik heel jammer vinden."

"Ik ben er zeker van dat die kustburgemeesters een goede oplossing gaan vinden. Maar laat de mensen alsjeblieft naar zee komen. Laat ze opnieuw ademen en energie krijgen. De zee maakt ons zo gelukkig”, aldus de voormalige ‘Familie’-actrice.