‘Koning Filip voelt zich voor schut gezet door hem, het maakt de vorst erg boos’

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Joachim, de zoon van prinses Astrid en prins Lorenz, ligt in Spanje serieus onder vuur. Hij heeft het coronavirus opgelopen tijdens een illegaal feestje.

Prins Joachim lapte alle regels aan zijn laars, zo blijkt uit een reconstructie die ‘El Pais’ maakte. Begin deze week vloog de 28-jarige prins vanuit ons land naar Madrid. Van daaruit ging het verder naar Cordoba.

In die stad woont ook zijn vriendin en loopt hij stage. Joachim moest bij zijn aankomst veertien dagen in quarantaine, maar dat deed hij niet. De dag na zijn aankomst ging hij al naar een feestje. Het zou een feestje geweest zijn met 27 aanwezigen.

Het resultaat was dat Joachim het coronavirus opliep. Koning Filip zou niet te spreken zijn over dit gedrag. Hij voelt zich voor schut gezet. De koninklijke familie steunt in ons land de bevolking en weten hoe zwaar deze lockdown is. Koning Filip zou dan ook erg boos zijn op Joachim.

El Pais meldt ook dat Joachim geen geldige reden had om naar Spanje te reizen. Het weerzien met zijn vriendin is geen geldige reden en zijn stage ook niet.