Allebei einde contract bij Antwerp, maar slecht één van de twee krijgt uitnodiging voor eerste training

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
Dieumerci Mbokani en Steven Defour zijn allebei einde contract bij Royal Antwerp FC. Maar slechts één van de twee kreeg een uitnodiging voor de eerste training en de fysieke tests.

Mbokani is al een tijdje bezig met het uitkijken naar een andere club omdat hij bij Royal Antwerp FC einde contract is. Er is wel wat interesse voor de 34-jarige Mbokani, uit China en het Midden-Oosten bijvoorbeeld. “Dat is ver, hè, zeker voor de familie”, vertelt Mbokani aan Het Nieuwsblad.

Club Brugge, Standard, maar vooral Anderlecht geniet zijn interesse. “Dat blijft mijn club. Ook al zijn er nu nieuwe bestuurders, ze mogen me altijd bellen. Als ze een voorstel doen, gaan we rond de tafel. Ik heb alleszins nog niks beslist. Dat wil ik voor het einde van de maand doen.”

Antwerp nodigde Mbokani uit voor de fysieke tests die vanaf 8 juni plaatsvinden, net als voor de eerste training van volgend seizoen. Iets wat Steven Defour bijvoorbeeld niet kreeg, ook hij is einde contract. “Ik heb de teammanager gevraagd hoe dat komt, aangezien ik einde contract ben. Hij zei me dat Antwerp er alles aan ging doen opdat ik blijf.”