Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

Een bezoek aan McDonald's zal er helemaal anders uitzien: Dit mag je verwachten

door: MRO
Afbeelding bron: McDonald's
Maandag opent het grootste deel van de horeca opnieuw de deuren. Fastfoodketen McDonald's is helemaal klaar om klanten op een coronaveilige manier te ontvangen.

Vanaf de aankomst op de parking wordt de fysieke afstand van 1,5 meter gegarandeerd door leuke wachtfrietjes op de grond. Aan de ingang staat een medewerker klaar om klanten te ontvangen, de nieuwe maatregelen uit te leggen en het aantal klanten in het restaurant te beperken.

Klanten geven hun bestelling door aan de bestelzuilen die voor elk gebruik worden gereinigd en ontsmet waarna ze aan tafel worden bediend met de nodige afstand dankzij een trolley. Voetjes onder tafel schuiven en volop genieten dat is het enige dat rest voor de klant want afruimen dat wordt voor hen gedaan. 

Een beperkt aantal tafels en schermen tussen de tafels en aan de bestel- en afhaaltoog zorgen voor extra bescherming en na elk bezoek wordt de tafel afgeruimd, gereinigd en gedesinfecteerd.

Om het aantal medewerkers dat tegelijk in de keuken aanwezig is tot een minimum te beperken, werkt McDonald's nog altijd met een tijdelijk vereenvoudigd menu en beperkte openingsuren. Daarnaast draagt elke medewerker in het restaurant een mondmasker en handschoenen.

Contactloze bediening in McDo stijl

"Contactloze bediening, dat wordt de nieuwe standaard om de sociale afstand en de veiligheid van onze klanten en onze mensen te garanderen. Een contactloze bediening in McDo stijl die klanten nog meer dan vroeger in de watten legt", klinkt het bij legt Stephan De Brouwer, Managing Director van McDonald's Belgium.