Fotograaf merkt op dat mannen geen mondmasker dragen op het openbaar vervoer en die slagen hem de schedel in

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Op 4 juni was beroepsfotograaf François op weg naar een betoging van Exctinction Rebellion-beweging in ons land om er foto’s te maken. De fotograaf nam het openbaar vervoer.

Terwijl hij in de tram zat zag hij twee mannen die geen mondmasker om hadden terwijl dit wel verplicht is op het openbaar vervoer. “Ik verloor mijn grootmoeder aan het coronavirus, dus ik weet hoe het is om iemand te verliezen aan het virus”, zegt François in La Libre.

Dus besloot François om de mannen hierover aan te spreken. “Maak dat je wegkomt”, was het antwoord van de twee mannen. François ging daarop naar de trambestuurder om die te waarschuwen. Dat was niet naar de zin van de twee mannen. Ze namen François zijn fototoestel en sloegen hem de schedel in.

Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar onderging hij verschillende hechtingen op zijn schedel en hij had ook verschillende blauwe plekken. De politie van Elsene laat weten dat er twee verdachten zijn aangehouden. Ze zullen op 19 juni voor de rechtbank moeten verschijnen.

Tags elsene