Afschuwelijke feiten ontdekt: "Kind moet in hondenkooi leven in huis vol ongedierte"

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay
Een kind dat in een kooi moest leven, een smerig huis en tientallen verwaarloosde dieren: die bizarre feiten zijn aan het licht gekomen.

Alles speelde zich af in Henry County, in de Amerikaanse staat Tennessee. Daar gingen de autoriteiten op bezoek bij een koppel na klachten over dierenmishandeling. Wat ze aantroffen, tart alle verbeelding.

Een jongetje van 1 jaar werd aangetroffen in een hondenkooi die in de woonkamer stond. Hij had geen dekentje of speelgoedjes.

Ze vonden er uitwerpselen op de vloer, terwijl er ook kakkerlakken en duizenden maden werden aangetroffen. Er zaten zo'n 20 honden in het huis. Drie emmers vol muizen stonden naast een kooi, om een boa constrictor te voeden.

In totaal werd er een groot aantal dieren in nood aangetroffen in en rond het verblijf, waaronder 86 kippen en hanen, 56 honden, 10 konijnen, 4 parkieten, 3 katten, 8 slangen, 1 fazant, 531 muizen, ratten en hamsters, 1 gecko en 1 suikereekhoorn.

Wapens en drugs

Verder werden nog 127 cannabisplanten aangetroffen, en 17 geweren waar geen vergunning voor kon voorgelegd worden. Drie personen werden opgepakt; een 46-jarige man, een 42-jarige vrouw en een 82-jarige man. Ze worden onder meer beschuldigd van kindermishandeling, dierenmishandeling en het bezit van drugs en toebehoren.