Meghan Markle roept alle jonge vrouwen in straffe boodschap op om dit te gaan doen

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle heeft een vurige speech gegeven op de Girl Up-top van de VN. Ze riep jonge vrouwen op om te streven naar verandering. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

In haar speech moedigde Meghan Markle jonge vrouwen aan om hun stem te laten horen. “Er zullen altijd negatieve stemmen weerklinken en soms zijn die pijnlijk luid, maar je kunt je eigen stem gebruiken om ze te overstemmen. Jullie jonge vrouwen kunnen en moeten veel luider klinken”, zei ze.

Ze spoorde hen ook aan om elkaar op te bouwen in plaats van af te breken, zowel online als offline. “Mededogen is het radicalisme van onze tijd. Mededogen betekent het zien van de pijn en het lijden van anderen en weten dat het onze plicht is om te proberen het te helpen verlichten”, klonk het met de woorden van de Dalai Lama.

Meghan liet ook nog weten dat al die jonge vrouwen op haar steun en die van haar gezin kunnen rekenen. “Ik zal voor jullie supporteren, net als mijn man Harry en mijn zoon Archie, terwijl jullie vooruit marcheren en de weg voorwaarts tonen. Deze wereld heeft jullie dringend nodig.”