Jong koppeltje is dolverliefd. Een avondje uit verandert plots hun leven compleet

bron: Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
James Etherington en zijn vriendin Imogen Wellman-Brown waren dolverliefd op elkaar. De twee beleefden een gelukkige tijd samen. Om hun relatie te vieren besloten de twee een avondje uit te gaan, maar daar liep het compleet mis.

De 24-jarige James wordt brutaal aangevallen aan de ingang van een nachtclub in Bradford. Zonder reden. De jongen was samen met zijn vriendin aan het wachten om de nachtclub binnen te stappen. Omstaanders belden meteen de politie en de hulpdiensten, die de jongen naar het ziekenhuis overbrachten.

Zijn vriendin Imogen week geen seconde van zijn zijde, maar vreesde het ergste. De jongen had immers ernstige hersenschade opgelopen tijdens de aanval. Tien dagen lang hoopte ze op het beste, maar haar vriend overleed uiteindelijk aan zijn verwondingen.

“Woorden kunnen niet beschrijven hoe hard ik je mis James Etherington”, schrijft de jonge vrouw op Facebook. “Je was het beste en het meest perfecte vriendje dat ik me ooit had kunnen wensen.”

Vier mannen van 31, 30, 28 en 23 jaar werden na de brutale aanval gearresteerd. Voorlopig houden ze de lippen stevig op elkaar, maar de politie roept alle getuigen op om zich te melden.