Om van je stoel te vallen! Vrouw vraagt haar man om trio te doen. Na zijn antwoord neemt ze een verbazingwekkende beslissing

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Lesley Donald The Sun
Een 43-jarige vrouw wilde samen met haar man een trio doen, maar dat zag hij absoluut niet zitten.

Toen de vrouw de wel erg bijzondere vraag aan haar man stelde toen die thuiskwam van zijn werk, viel die haast van zijn stoel. Een trio? Voor vele mannen is het misschien een wilde fantasie, maar voor deze man absoluut niet. Geen denken aan, dat hij zijn vrouw in bed zou delen. Zijn antwoord was dan ook erg duidelijk. "Neen, nooit".

De vrouw werd daarop zo kwaad dat ze in de testikels van haar man beet. De man raakte ernstig gewond en begon hevig te bloeden. Hij belde meteen de hulpdiensten, die hem naar het ziekenhuis overbrachten. Daar kreeg hij wel vijftien hechtingen. De man riskeert blijvende schade.

De vrouw verklaarde in de rechtbank dat ze dit heeft gedaan omdat hij haar geslagen zou hebben. “Zelfverdediging”, zegt ze. Volgens de man is daar niets van aan. Hij zou haar wel geslagen hebben, maar nadat zij in zijn geslachtsdeel had gebeten. De vrouw krijgt een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden en moet een boete van ongeveer 600 euro betalen.