Jef Vermassen doet bekentenis die iedereen schokt

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jef Vermassen heeft op Showbizz TV een zeer verrassende uitspraak gedaan. De advocaat geeft namelijk toe dat hij ooit iemand heeft willen vermoorden.

"Eén keer is de gedachte wel opgekomen", bekent Vermassen. "Mijn vrouw moest bevallen van één van mijn vier dochters en de gyneacologe kwam nog niet. Die was nog altijd zijn patiënten in een ander ziekenhuis aan het verzorgen. De navelstreng was twee keer rond de nek van het kind. Mijn vrouw kreeg al zuurstof toegediend en de hartslag van het kind ging naar nul. Ze heeft het gered ondanks dit en zij is nu perfect."

De woede tegenover de gynaecologe is echter groot. "Had die man in mijn handen gekomen, ik weet niet wat ik zou gedaan hebben. Ooit heeft de voorzitter van de gynaecologen mij gevraagd om te komen spreken voor de vereniging en ik heb nee gezegd. Als die man in de zaal zit, zal het kortsluiting zijn. Dus het zit wel in ons. Dat is uit onmacht, hé. Hoe kun je uit egoïsme en geldbejag iemand zo laten lijden. Dat heeft uren en uren geduurd. Het was 2 uur 's middags en pas om 11 uur 's avonds kwam hij opdagen. Ik zei toen net: 'Als hij nu niet komt, heeft hij een proces aan zijn been'. Ik was toen echt boos."