Moeder en dochter uit Zeebrugge gingen nog stap verder: "Kunstmatig zwanger geworden om ex-Rode Duivel af te persen"

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Moeder Carin B. (44) en haar dochter Sherlyn D. (23) sparen echt niemand. Hun enige doel? Zo veel mogelijk geld aftroggelen. Hoe dat gebeurde, liet hen koud.

Niet alleen verkochten ze dure spullen via internet en stuurden dan lege dozen op, ook betaalden ze nooit een factuur. Intussen zou het al om miljoenen euro's gaan, maar dat blijkt niet het enige wat ze op hun kerfstok hebben. Sherlyn D. liet zich zwanger maken om een ex-Rode Duivel geld af te troggelen. Dat schrijft Het Laatste Neuws. Liegen en bedriegen, dat was dagelijkse kost voor het oplichtersduo uit Zeebrugge.

"Ze had contact met een gewezen voetballer van Club Brugge. Met donorsperma is ze zwanger gerworden met een duidelijk plan: de ex-Rode Duviel wijsmaken dat hij de vader van dat kind was. Het ging zelfs zo ver dat Sherlyn haar pasgeboren dochtertje dezelfde naam gaf als de echte dochter van die voetballer", klinkt het. "Zo heeft ze het ook geleerd van haar moeder: alle middelen zijn goed om geld af te troggelen - ook hun lichaam. Ze maakten filmpjes of geluidsopnames om hun slachtoffer te chanteren."

Het kleine dochtertje van Sherlyn D. wordt intussen opgevangen door een pleeggezin. Moeder en dochter verblijven momenteel in de cel. Zelf blijven ze hun onschuld uitschreeuwen, maar de bewijzen zijn er. Tal van slachtoffers melden zich aan bij de politie.