Jonge vader zal wedra zijn eigen kinderen niet meer herkennen en vervult allerlaatste wens: “Dit hadden we nooit gedacht”

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: NottinghamPost/ WS
Je hoort het misschien niet vaak, maar het is best mogelijk. Toen Daniel Bradbury het nieuws te horen kreeg van de dokters kon hij zijn oren niet geloven. Daniel is amper 30 jaar oud en heeft nog een heel leven voor zich, maar daar brengt een verschrikkelijke ziekte voorgoed verandering in. Daniel lijdt al op erg jonge leeftijd aan alzheimer. Dat de ziekte alleen oudere mensen treft, klopt niet.

Bij de 30-jarige Daniel Bradbury werd alzheimer vastgesteld. Hij is een van de jongste patiënten die aan deze ziekte lijdt in het Verenigd Koninkrijk. De man zal zijn 18 maanden oude tweeling Jasper en Lola weldra niet meer herkennen. Ook zijn herinneringen verdwijnen stilaan door de tergende ziekte.

De jonge vader heeft echter nog een laatste wens vooraleer zijn geheugen voorgoed wordt gewist. Daniel is een inzamelingsactie gestart. Zo kan hij zijn tweeling Jasper en Lola een laatste onvergetelijke dag bezorgen. Het geld inzamelen ging vlotter dan verwacht. “We hadden nooit gedacht dat mensen zo begaan zouden zijn met onze situatie”, vertellen Daniel en zijn partner.

Daniel en zijn vrouw zijn ontzettend blij dat ze binnenkort met de tweeling naar Disneyland kunnen gaan. Het is een manier voor Daniel om een laatste keer iets leuks te doen met de kinderen. “We hebben een hele lijst van dingen die Dan, de kinderen en ik nog samen kunnen doen, maar we zien wel hoe zijn toestand nog evolueert”, vertelt de vrouw van Dan nuchter. "We zijn ontzettend dankbaar", klinkt het bij het gezinnetje.

(Bron foto: SWNS)