VTM

Fabrizio is één van de verleiders in ‘Temptation Island’: “Ik zou dan compleet paranoïde worden op dat eiland”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
Binnenkort start het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Eén van de verleiders dit seizoen is Fabrizio.

Fabrizio lijkt stoer, maar dat is schijn. “Ik ben in het verleden al vaak door vrouwen bedrogen geworden”, zegt hij in Dag Allemaal. “Moeten ontdekken dat je vriendin, onder een schuilnaam, afspreekt met andere jongens… Dat komt hard aan. Als ik bij haar was, blokkeerde ze die nummers. Als ik er niet was, stuurde ze die mannen berichten dat ze hen miste, naast hen in bed wilde liggen...Dat heeft mijn zelfvertrouwen geen deugd gedaan. Was ik dan niet goed genoeg?”

Is het dan wel een goed idee om deel te nemen aan ‘Temptation Island’? “Ze hadden mij twee jaar geleden al gevraagd”, merkt Fabrizio op. “Dat was toen als koppel. Maar een relatie op het spel zetten….Geen denken aan! Door zo vaak bedrogen te zijn geweest, ben ik ook wantrouwig geworden. Ik zou als niet-vrijgezel compleet paranoïde worden.”

“Je mag mij gerust de mannelijke versie van Pommeline noemen: een stoere buitenkant, maar een klein hartje. En het contrast zal nog groter worden. Deze week ga ik heel mijn rug laten tatoeëren, het irriteert mij dat hij nog zo wit ziet. En nadien mag Pommeline, die bij mij in de zaak werkt, nog heel mijn rechterbeen tatoeëren. Het doel is om helemaal vol te staan, op mijn gezicht na. Er zijn grenzen.”